Lauantai on alkanut mukavasti pitkään nukkuen. Sen jälkeen tein hiljaisen raivosiivouksen (kun ei kiinnosta ja mieskin nukkuu mutta silti pistää itsensä tekemään=raivosiivous) :D

Kyllä siitä aina parempi mieli tulee kun lopputuloksen itse näkee.

Aijai, tänään olen muuten ollut aika laiska. Kohmeessa jotenkin istunut koneella ja päätäkin vähän jomottanut liian nukkumisen seurauksena. Mutta ei se mittää, puranaa naamaan ja kaupassa käymään. Raha alkaa olla jo hyvin vähissä tässävaiheessa kuuta, ja syy on kyllä ihan meidän eikä vähäisten tukien.. Sitä on mennyt sinne tänne. Suurimman osan syö tietenkin auton maksut :/

Mutta raha on kumminkin vain rahaa ja tärkeintä on oma koti ja ruokaa vähän kaapissa :) Niin ja tietenkin jotain päälle puettavaa. Asiat on meillä, ja kellä tahansa mullakin oikeasti ihan hyvin, jos nämä itseltään löytyy. Miettikääpä sitä, kroisokset! :D (tuo sitten oli vitsi..) Varmasti rahakkaat ihmiset ovat rahansa ansainneet.

Hei, mutta sitten laihdutukseen! Tänään olen syönyt ihan perus hyvää ruokaa, elikä perunaa ja kastiketta. Mummulla sitten käväisin ja pienen spurtin tein ja otin sielläkin sitten pikkuisen kanaa ja riisiä. Oli hyvää! Mikä taika mummun ruuissa oikein on, kun samoista aineksista tekee vaan niin paljon parempaa kuin esim. me itse? Mystistä ;)

Tässä nyt sitten pohdinkin vissyä hörppiessä että pitäisikö käydä kavereita moikkaamassa.. Nyt laiskottaa niin pirusti. Mutta ehkä menen :) Itse en kyllä aio juoda mutta ehkä voin vähän fiilistellä mukana..

 

Kuvassa talvista tunnelmaa