Se on taas perjantai. Pientä pakkasmasennusta on ilmassa ja päätin olla ihan vaan peittojen alla katsellen tv:tä ja pelaten kivoja pelejä. :) Mieheni lähti sitten ottamaan vähän kaljaa porukoilleen (koska on ollut töissä niin pitää rentoutua) = PÖH. Mitäs siinä rentoudut kun aivosi liukenee ja aamulla on krapula? Olen alkanut hiljattain aika kielteiseksi alkoholin suhteen. Aikaisemmin on tullut rilluteltua. Liuotusaine se loppujen lopuksi on maistuipa se sitten kuinka hyvältä! Ihan oikeasti. Se on hermostoa lamaavaa myrkkyä.

En tuomitse hillitysti ottamista kavereiden seurassa. Se on vielä rentouttavaa jokseenkin. Mutta että joka viikonloppu joku oikeasti ryyppää.. Onko kaikki ihan hyvin?

Tälläinen avautuminen tähän väliin. Onneksi kaverini eivät ole ryyppääjiä ja miehenikin pysyy kohtuudessa.

Laihdutus rintamalle kuuluu ihan ok:ta. Eilen söin yhden suklaapatukan(NAM!) Mutta sen vuoksi olenkin sitten viikonlopun herkuttelematta. Ei makiaa mahan täydeltä ;3

Muutenkin kuuluu ihan hyvää. Sain käytyä lääkärissä vaikka ahdisti ajatus ja kilpirauhastutkimukset ovat vireillä. Muutenkin tulee kunnolla tarkastettua olenko terve :) Siitä on aikoja kun viimeksi mitään on katottu

Finnit on kyllä kummasti lisääntyneet.. pitää vissiin siitäkin mennä vielä lääkärille valittaan. :D Noh mutta, katsotaan eka mitä arvot näyttää :)