Nyt on kyllä lörpähtänyt tämä innostus ja muutenkin. Olen vain pelannut ja nukkunut. Pelissä tietenkin on hyvää se että tapaa uusia ihmisiä ihan suomestakin. Mutta tarvitsen uuden ryhtiliikkeen! Yritän tsempata itseäni huomenna. Päivät alkavat hieman masentaa jos ei liiku ulkosalla tai jaksa nähdä kaveria vaikka voisi. Positiivista on kuitenkin silti se etten enää ostele suklaalevyjä tai sokerilimua.. Sentään ei ihan kokonaan ole toivoa vielä heitetty :)

Torstaina on nuoriso-ohjaajan kanssa tapaaminen. Käydään tutustumaan ilmaiseen jumppaan mitä kyselin, ja.. Jos keksisin jotain tekemistä itselleni? Vaikka seurakunnasta jotain pientä duunia? Mitäköhän siellä olisi.. smiley Se tuskin voi olla kovin kamala paikka työkokeiluksi? Ja saisi vähän tienattua taskurahaakin.. ja ostaisi vaikka uuden paidan? Katsotaan miten käy..

Hieman helpottaa että saa kirjoitettua näitä ajatuksia.. Vaikka ensin tuntuu ettei saa mitään irti ajatuksistaan.. yes Kohta kauppaan abc:lle. Kaupassa käynti on aina kivaa. Varsinkin kun saa ostettua jotakin järkevää ruokaa ja vielä löytää alennuksella. Laskujakin maksoin tänään minkä pystyi, tulee aina parempi mieli kun saa niitä pois roikkumasta. Vielä odotellaan mieheni opintolainaa yms. jotta saisi loput isoimmat röyhkeyslaskut pois silmiä kiusaamasta..

Elämä on laskuja ja ostoksia. Hyvinkin paljon.. Raha se vaan pyörittää elämää vaikkei haluaisi..